Motioner till årets regelrixdag

Här är de motioner som är planerat att tas upp på regelrixdagen nu på tisdag; Motioner regelrixdag 2017.

Som tidigare meddelats är det medlemmarna i maskinkommittén samt klassrepresentanter som är kallade. Om du inte lyckats få kontakt med eller det saknas klassrepresentatnt är du som författare välkommen att deltaga.

I år hålls regelrixdagen i form av ett telefonmöte.Tiden är Tisdagen den 19/9, klockan 19.00 – 22.00. Telefonnummret är 0770339988 och koden; 6338

Årsmöte och banträff den 7:e Oktober

Lördag den 7 Oktober har vi som vanligt både årsmöte och banträff på samma dag. Platsen är Linköpings motorstadion och tiderna är; banträff 9-15 och årsmöte 16-.

Den som önskar ta upp någon fråga på årsmötet, får skriva en motion. Motionen kan röra vad som helst inom vår verksamhet förutom maskinreglementesfrågor. Dessa hanteras av regelrixdagen.

Insända motioner kommer att publiceras här på hemsidan tillsammans med dagordningen fredag den 22 September.

Motionerna ska mailas till per.holmstrom@ericsson.com eller skickas med ”vanlig” post och då är adressen: MCHK-racing, c/o Holmström, Odenvägen 12, 194 63 Upplands Väsby. För båda alternativen gäller att de ska vara mottagna senast torsdag den 21 September.

Regelrixdag 2017

Om du är medlem i MCHK-racing och det är något i maskinreglementet du vill ha ändrat; skriv en motion, prata med din klassrepresentant och maila in motionen till per.holmstrom@ericsson.com. Motionen ska vara inkommen senast tisdag den 12/9 för att kunna behandlas. Motionerna kommr att läggas upp här på hemsidan, så att alla kan se dem. På regelrixdagen tas samtliga motioner upp, där det beslutas om den ska föras vidare till det Nordiska mötet.

I år planerar vi att hålla årets regelrixdag i form av ett telefonmöte.Tiden är Tisdagen den 19/9, klockan 19.00 – 22.00. De som är kallade till regelriksdagen är klassrepresentanterna och maskinkommitén.

Telefonnummret är 0770339988 och koden; 6338

Anmälan till Gelleråsen

Ni är inte ensamma om att först vilja genomföra årsracet och konstatera att cykeln fortfarande är hel, innan man anmäler sig till Gelleråsen. Jag är själv sådan, även om det går att avanmäla sig om något skulle ha hänt.

Om man endast vill betala ordinarie anmälningsavgift och även få sitt namn med i programmet, så är det klokt att anmäla sig senast vid midnatt idag; måndag den 7/8.

Stora fordon på Årsracet

För att kunna planera depåuppställningen under årsracet behöver vi veta vilka som planerar att dyka upp med tunga fordon och tänkt sig att ställa upp dem i RR-depån.

Vi ber er därför att maila in ca vikt och längd på bussen/lastbilen till classicraceoffice@gmail.com . Vi ber er göra detta senast torsdag den 28/7.

Anledningen till detta är endast är vissa delar av depån som har tillräcklig bärighet för dessa fordon.

Ett namn i programmet

Ja, vill du ha ditt namn med i programmet för 52-årsracet är det hög tid att anmäla sig. Vi behöver ha din anmälan senast 24.00 söndag den 16/7 för att du ska komma med i programmet.

Om du inte är så noga med det så har vi ändrat anmälningstiden till årsracet, så att du kan anmäla dig fram till 24.00 den 24/7. Du kan med andra ord vara säker på att du och din cykel är fit for fight efter tävlingen på Anderstorp, innan du anmäler dig.

Endast tre dagar kvar

För att anmäla sig till årsracet utan att behöva betala den extra avgiften för sen anmälan. Anmälan stänger den 14 Juli vid midnatt.

All nödvändig information hittar du under fliken ”Kalender 2017”

Nordisk mästerskapstävling på Anderstorp 21-23/7

Nu är det hög tid att anmäla sig till den danska deltävlingen i Nordiska mästerskapet. Den körs samtidigt som FIM Europe tävlingen på Anderstorp. Inbjudan finns under kalender 2017 och än så länge är sista anmälningsdag i morgon; 21/6, men vi jagar arrangören för att få till en liten förlängning av anmälningstiden.


Uppdatering!
Anmälningstiden till Anderstorp är nu förlängd till den 27/6.
Ni som har anmält er sent, men ännu inte betalat avgiften måste gå in och trycka på ”Uppdatera anmälan” så att priset blir korrekt. Dvs utan efteranmälningsavgift.

Uppdatering2!

Carry Mårtensson har bekräftat att en fri träning (den senare) ingår i anmälningsavgiften. Vi ber båda om ursäkt för tidigare oklarhet om detta, men hoppas att det numera kan anses klarlagt.