50-årsracet! Tema: Svenska världsmästare

For English version, see below. 

Nu kan det avslöjas. Under ett år har förberedelserna pågått för att få så många svenska individuella världsmästare på två hjul som möjligt till Linköpings Motorstadion och 50-årsracet 2015. Det finns nu 26 levande VM-legender och vi kan redan nu lova att det blir minst 20 stycken av dem på plats under 50-årsracet.

Världsmästarna kommer att träffas för att bekanta sig med varandra och publiken under både lördagen och söndagen och det kommer finnas möjlighet att både prata med dem såväl som att få en autograph.

Den fyrfaldige världsmästaren i motocross, Torsten Hallman, var på plats under 49-årsracet och kunde berätta för alla fans vad som komma skall. För alla utövare under tävlingarna kommer det dessutom bli extra roligt att få sina priser direkt från en livs levande världsmästare.

Vi kommer löpande att informera vilka förare som blir är klara men att Torsten Hallman och Erik Stenlund (isracing), som också var på plats under 49-årsracet, kommer är spikat. Några andra namn som också är spikade är Sten ”Storken” Lundin (motocross) och Peter Lindén (roadracing). Grand Old Man ”Varg-Olle” Nygren är också inbjuden i form av Sveriges nu levande och genom tiderna mest kände racermotorcyklist.

Sprid denna nyhet till alla motorcykelentusiaster. Det blir ett tillfälle som aldrig kommer tillbaka!

Erik Stenlund (Isracing) och Torsten Hallman (Motocross) fotograferas av Östgötacorren under 49-årsracet.

 English version:

The theme for the 50-Årsracet: Swedish World Champions

During the past year, we have been working on getting as many Swedish World Champions on two wheels to come to Linköpings Motorstadion next year for the 50-Årsracet. Out of 26 legends currently alive, we can already confirm that at least 20 will be present for the jubilee race on 1-2 Aug 2015.

The World Champions will meet with each other and the spectators on both Saturday and Sunday, and it will be possible to both speak with them and get their autographs.

Four-time World Champion in Motocross Torsten Hallman was present at the 49-Årsracet this year and announced for the fans what they can expect for next year. For the participants in next year’s races, we can also reveal that their prizes will be handed over by one of the World Champions.

We will continue to announce the names confirmed for next year, and we can already promise that Torsten Hallman (Motocross) and Erik Stenlund (Ice Speedway), who were also present at the 49-Årsracet, are coming. Some other Champions that will show up are: Sten “Storken” Lundin (Motocross) and Peter Lindén (Roadracing).

Please share this news with your fellow motorcycle racing enthusiasts, it will be a truly historic event!

2 reaktion på “50-årsracet! Tema: Svenska världsmästare

  1. Kan någon som är bevandrad i det Engelska språket göra en översättning som man kan skicka vidare utsocknes.
    /Sande