Paradkörning 2016

Efter mycket diskussioner så börjar frågan om hur paradkörning måste hanteras att få ett svar. Anledningen till förändringen är i första hand att försäkringen som är kopplad till banlicensen numera kräver att de som kör på banan måste ha en licens, för att vara giltig. För paradkörning utomlands så pågår fortfarande en diskussion med Svemo.

Paradlicensen löser man ut hos Svemo och alla de som kört parad under någon tävlingshelg (i sverige) under de två senaste åren, har rätt att lösa ut den direkt. Ni som inte gjort detta utan enbart kört på banträffar, ombedes kontakta styrelsen via rullgardinen högst upp på sidan.

De som inte har gjort något av ovanstående, kommer att beredas möjlighet vid banträffen på anderstorpsbanan gå en kortare utbildning som ger rätt att lösa ut en licens hos Svemo. Teoridelen av denna utbildning är planerad att ske på fredag kväll. Vissa har redan anmält sig via ”Förarkurs 2016” eller via ”Kontakta styrelsen”, så om du vill gå denna kurs med ännu inte anmält dig; gör det.

//Per

Kommentarer inaktiverade.