Motioner till årets regelrixdag

Här är de motioner som är planerat att tas upp på regelrixdagen nu på tisdag; Motioner regelrixdag 2017.

Som tidigare meddelats är det medlemmarna i maskinkommittén samt klassrepresentanter som är kallade. Om du inte lyckats få kontakt med eller det saknas klassrepresentatnt är du som författare välkommen att deltaga.

I år hålls regelrixdagen i form av ett telefonmöte.Tiden är Tisdagen den 19/9, klockan 19.00 – 22.00. Telefonnummret är 0770339988 och koden; 6338

En reaktion på “Motioner till årets regelrixdag

  1. Leser at dere vil forandre noen regler i formula og classic superbike klassen, Dere må gjerne mene noe om dette, men dette er klasser styrt fra Norge med norske maskinkort og norske regler. Det nordiske møtet er nok plassen for å ta opp dette, men det er bra at dere tar en diskusjon om dette i forkant