Tävlingen på Gelleråsen tar ett steg framåt

Vi har tecknat ett treårsavtal med M.R. Trading and Events AB för utveckling av vår Classictävling på Gelleråsen. I korthet går avtalet ut på att M.R. Trading and Events kommer att arrangera marknad/swap meet, utställning av klassiska motorcyklar samt siktar på både en träff och körning på banan med historiska, inbjudna cyklar.
I avtalet ingår också att M.R. Trading and Events åtar sig att marknadsföra evenemanget samt har rätten att föreslå ett sponsorknutet namn på tävlingen. Vi ser detta som en möjlighet att öka publikantalet och därigenom intresset för classic racing. Ett mer fylligt och förhoppningsvis ännu trevligare event.
För de som undrar vilka M.R. Trading and Events är, så är det allas vår Mike Luff som står bakom.
Huvudsponsor för tävlingen 2019 kommer att vara Carlbarks motor, hemmahörande i Kumla varför tävlingen 2019 kommer kallas Carlbarks Oldtimer TT.

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.