CARLBARKS OLDTIMER TT GELLERÅSEN ARENA 31 – 1 SEPTEMBER.

carlbarks logo

40ÅRS JUBILEUM FÖR SISTA VM TÄVLING PÅ GELLERÅSEN.

Nu till helgen rullar det in 200 ekipage från forna tider som ska köra den Nordiska Cupen inom Classic Racing. I år firar vi 40 år sedan det senast kördes VM i roadracing på Gelleråsen och flera av deltagarna då är med nu, såsom Stefan Peijer, Bo Granath och Peter Sandström. Fler motorcyklar från både den tävlingen och andra perioder finns på plats i vår MC-utställning, dessa finns normalt på museum men även privata samlare är på plats med sina ekipage.
Bägge förmiddagarna har vi intressanta föreläsare, då med Björn Gunnarsson på lördag och Peter Lindén på söndag!
Bakom huvudläktaren kommer det att finnas försäljare av olika slag, men även en Veteranutställning som speglar en tidsperiod som inte är igår! Maskiner som imponerar med sitt utseende men även hur de byggdes för så pass länge sedan.
En extra klass har vi tagit in som vi kallar 2 stroke Serenade och det är verkligen ”musik” för många när dessa 2-takts maskiner drar igång. Mest är det 125 racer från 95-05 men en del andra också!!

Mer info. Kontakta Mike Luff, 0703339944, info@mrevents.se.

carlbarks bild 1

Kommentarer inaktiverade.