Sponsorer

Andrénverken är en komplett leverantör inom plåtbearbetning, svetsning och montering, och med hög produktionsteknisk kompetens samt egen verktygstillverkning.
BildelarONLINE24.se Bildelaronline24 säljer reservdelar till alla bilmärken på nätet. Väldigt bra priser och överskådlig hemsida!
 Classic Bike handlar mycket om motorcykelns guldålder på 70-90 talen, då vi själva var unga.
Spinnin Wheel är nordens största MC-demontering beläget i Kolsva, Västmanland. Lagret av delar till 70-, 80- och 90-talshojar är stort och består mest av delar till japanska motorcyklar men även en del europeiska märken finns.
Vasaboden Idrottspriser och Profil

 

 

 

 

Vasaboden levererar idrottspriser och profilprodukter till kunder runt om i Sverige. Vi är experter på gravyr och graverar alla våra produkter själva.

medgravyr

Besök Vasabodens nya presentshop med personliga presenter, www.medgravyr.se
MCHK-r´s medlemmar får 15% rabatt fram till den 31:a juli. Ange rabattkod: Gelleråsen vid utcheckningen.

Hos ZID kan Du beställa det mesta som Ditt företag behöver när det gäller marknadsföring och profilering. De kan hjälpa till med alltifrån originalarbete till montering av färdig produkt.
Ö-skärs Däck logo m blå bkgr Österskärs Däckservice erbjuder, med hjälp av DBC, 15% rabatt på sina utpriser för Dunlop, Metzeler och Pirelli. Däck kommer att lagerhållas och beställda däck kan tas med till racen.
Intressant för Classic är det Nya DUNLOP Alpha-13