Hoppa till sidans innehåll
Foto: Åke Jakobsson Börje Jansson på sin Honda CR93 troligen på träning på Gelleråsen 1967. 1962 lanserade Honda modell CR93, en produktionsracer. Det var en 125cc fyrtakts twin i en begränsad upplaga på 150 - 200 maskiner. Den producerades bara under 1962 och 1963 och var till allmän försäljning.

Om föreningen


MCHK-Racing är den svenska föreningen för Classic Road-Racing. I stadgarna står det att vi ska verka för att bevara och skapa möjlighet att framföra klassiska och historiskt intressanta roadracingmotorcyklar och detta görs idag främst genom att föreningen i samverkan med Danmark, Norge och Finland anordnar en nordisk tävlingsserie för dessa maskiner.

Ett reglemente anger vilka klasser som ingår och vilka krav som ställs på motorcyklarna som ska vara med. Förutom tävlingsklasserna så finns möjlighet att köra i paradklassen som finns med på de svenska tävlingarna i serien och tillåter racers från före 1983. På denna hemsida refereras vi som en förening för motorcykel och snöskoter eftersom vårt förbund SVEMO inkuderar båda dessa grenar, men du lär inte finna några snöskotrar inom MCHK-Racings verksamhet.

 

Stadgar

Maskinreglemente

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:00

Postadress:
MCHK-Racing - Motorcykel och Snöskoter
Box 8
62311 Hemse

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info